U wenst uw woning te verkopen of te verhuren?

Bij Century 21, de grootste vastgoedorganisatie ter wereld, kan je terecht voor advies en ondersteuning om de verkoop of verhuur zo vlot mogelijk te laten verlopen. Wij werken met vastgoedspecialisten met de nodige opleiding, ervaring en nemen regelmatig deel aan opleidingen om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwe trends.

Neem alvast een kijkje naar onze diensten om te zien wat we voor u kunnen doen.

Woning verkopen

Als u een woning wilt verkopen, kunt u zelf een online advertentie plaatsen. Een goed idee, maar veelal draaien de huisbezoeken uit op niets en blijft u wachten op dat telefoontje. Herkenbaar? U bent niet alleen.

Hoe Century 21 Modalis u kan helpen

Century 21 Modalis is de vastgoedspecialist in regio Menen en daarbuiten. Wij wachten niet tot potentiële kopers of verhuurders zich aanbieden, maar gaan proactief te werk via verschillende kanalen. Aan de hand van de opgegeven koopcriteria zoeken wij enkel geschikte kopers of huurders voor uw woning.

Onze huisbezoeken worden steevast afgerond met een evaluatie. Zo gaan we samen met alle partijen op zoek naar de mogelijke ‘klik’ met uw woning. Ook ondersteunen wij u bij het bespreken van eventuele verbouwingsobstakels met de kopers, alsook de financiering. U hoeft deze last dus niet alleen te dragen?

Wenst u graag meer te weten over hoe Century 21 Modalis te werk gaat? Bekijk onze vier verschillende luiken en ontdek waarom Century 21 Modalis de ideale partner is in het verkopen of verhuren van uw woning. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact op met een van onze vastgoedmakelaars.