Van bezoeker tot koper

Met kopers op bezoek


Wenst u uw woning te tonen of uw woning te verkopen? Modalis kiest gegarandeerd voor optie 2! Een degelijke kennis van de koopcriteria of financieringsmogelijkheden van de kopers vormt de stevige basis van een goed bezoek. Onze vastgoedmakelaars beschikken over de nodige technische kennis van uw woning en hebben voldoende bouwkundige bagage en praktische inzichten om kandidaat-kopers uitleg te geven over eventuele aanpassingswerken of verbouwingen.

Een bezoek wordt steeds afgerond met een evaluatie die we maandelijks met u overlopen. Uit de evaluatie wordt waardevolle informatie gehaald die we gebruiken bij volgende bezoeken. Op die manier kunnen we kopers voorafgaand nog beter selecteren.

Openwoningdagen

Tweemaal per jaar organiseert Modalis een openwoningdag. Op die dag worden heel wat panden voor kandidaat-kopers vrij open gesteld. Geïnteresseerden hoeven dan geen afspraak te maken en kunnen vrij de woning bezoeken. De drempel om een woning te bezoeken ligt dus een stuk lager, wat vaak in een grote opkomst resulteert. Uiteraard is in elke woning een vastgoedmakelaar van Modalis aanwezig om begeleiding en informatie te bieden waar nodig. 

Quick Sale

Staat uw woning al een tijdje te koop en krijgt u slechts weinig tot geen bezoeken? Dan kan het zijn dat je een zogenaamde leegstaandsheffing moet betalen. Iets wat je liever vermijd dus. Om dit risico te counteren, kan je gebruik maken van het Quick Sale verkoopsysteem van Modalis om uw verkoop te boosten. Met onze Quick Sale formule zetten we uw woning extra in de kijker en lokken we zo meer reacties en bezoeken. In dit systeem stellen we samen met de eigenaar van het pand een 'bied vanaf prijs' vast. Dit om een maximale verkoopprijs te realiseren. Deze Quick Sale campagne duurt één maand. Tijdens deze periode wordt er intensief marketing gevoerd met als sluitstuk een kijk- en bieddag. 

Hebt u nog vragen over onze werking? Spring gerust even binnen of neem contact op met een van onze medewerkers!