Projecten

Nieuwbouw : Ter Vichte Resort te VICHTE (8570) - Prijs

Ter Vichte Resort

Peter Benoitstraat 4
8570 VICHTE

Ontdek ons uniek nieuwbouwproject waar je kleinschalig kunt wonen in een groene comfortabele omgeving. Gelegen nabij het Oud Kasteel van Vichte, bakker, slager, supermarkt en basisschool. Benieuwd naar wat deze plek aan te beiden heeft? Breng dan een bezoek aan ons model appartement en bekijk de mogelijkheden. De appartementen kunnen zowel casco of afgewerkt worden verkocht. Voor meer info of een bezoek? Bel 056 32 02 02 of mail info@modalis.be
Reeds 52% Verkocht
Nieuwbouw : Vercruysse 12 te KORTRIJK (8500) - Prijs

Vercruysse 12

Burgemeester Vercruysselaan 12
8500 KORTRIJK

Opmerkelijk wonen De gele bakstenen wisselen de grote glaspartijen af. Ooit waren hier de bedrijfsgebouwen van een de Kortrijkse wijnhandel De Clerck gevestigd, nu springt een nieuw gebouw in het oog. Door de strakke architectuur buigt u even het hoofd opzij. De beschermde Villa Cavrois flitst door uw gedachten. Neen, u bent niet in Rijsel. Wel in Kortrijk. Minstens even opmerkelijk, maar tastbaar. Een ongeƫvenaarde combinatie van zeven lichtrijke appartementen, twee geweldige penthouses...
Reeds 80% Verkocht
Nieuwbouw : Wulfhoek te WINGENE (8750) - Prijs

Wulfhoek

Wulfhoekstraat
8750 WINGENE

Rustig gelegen hedendaagse woningen. Er is keuze tussen HOB en open bebouwing. Voor een bezoek of info, bel 0477 70 83 56.
Reeds 100% Verkocht
Nieuwbouw : Jagershof te DEERLIJK (8540) - Prijs

Jagershof

8540 DEERLIJK

20 nieuwbouwappartementen in Deerlijk. Het woonproject is gelegen tussen weidse groene akkers en de dorpskern. Een grote troef is de locatie: gelegen in alle rust en toch op wandel- en fietsafstand van bakker, slager, buurtwinkel en de basisschool.
Reeds 15% Verkocht
Nieuwbouw : Fagot te HARELBEKE (8530) - Prijs

Fagot

8530 HARELBEKE

Woningreeks bestaande uit 5 toffe nieuwbouw gezinswoningen gelegen in het nieuw verkavelingsproject 'Bistierland', rustig in kindvriendelijke buurt, gelegen nabij het centrum, gavers en oprit E17. De woning zelf bestaat uit een inkom met gastentoilet, woonkamer met leefkeuken, berging/wasplaats, terras en tuin. Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers, apart toilet en een volledige ingerichte badkamer. De zolder is verder in te richten maar is voorzien van een vaste trap.
Reeds 100% Verkocht