Crossmediale marketing

Binnen Modalis doen we er alles aan om uw woning zo goed en zo veel mogelijk te tonen aan potentiƫle kandidaat-kopers. Daarom gaan we op verschillende manieren jouw pand in de spotlight zetten.

Concreet maken we gebruik van:

  • Buurtmailings
  • Match mail
  • Via onze website en etalage 

Buurtmailings

Voor elke woning die Modalis te koop stelt worden verzorgde flyers opgemaakt. Deze flyers worden geprint op kwalitatief papier en op een snelle, persoonlijke manier bedeeld in de ruime buurt rond de woning. Niet zelden helpen buurtbewoners de woningen in hun straat of wijk aan een nieuwe eigenaar. Mensen spreken erover met vrienden, familie en kennissen. Ook voor woningen die net verkocht zijn wordt een flyer opgemaakt. 

Match mail

Modalis beschikt over een uitgebreide databank waarin de eisen en wensen van kandidaat-kopers keurig opgelijst zijn. Verkoopt of verhuurt u een woning die aan deze eisen voldoet? Dan krijgen deze geĆÆntereseerden automatisch een mail waarin uw pand wordt voorgesteld. Zo zijn kandidaten slechts 1 klik verwijderd van de aanvraag naar meer info of een bezoek. Dit is een heel interessante manier van marketing, aangezien je met zekerheid kan zeggen dat uw pand relevant is voor de kandidaat-koper/huurder.

Website en etalage 

Modalis is een gevestigde waarde in de regio. Mensen komen dan ook regelmatig langs in ons kantoor of bezoeken de website, in de hoop een mooi pand tegen het lijf te lopen. Daarom wordt uw woning ook op deze kanalen in de spotlight gezet. Naast de Modalis website, zorgen we er ook voor dat uw woning op andere populaire immosites terechtkomen. Wij schuwen geen enkele vastgoedsite en gaan voor een maximaal, maar relevant bereik!

Hebt u nog vragen over de manier waarop wij u woning in de kijker zetten? Of wilt u graag een vrijblijvend gesprek? Neem contact op of spring eens binnen. Onze medewerkers helpen u met plezier verder op weg!