Crossmediale marketing

Binnen Century 21 Modalis doen we er alles aan om uw woning zo goed en zo veel mogelijk te tonen aan potentiële kandidaat-kopers. Daarom gaan we op verschillende manieren jouw pand in de spotlight zetten.

Concreet maken we gebruik van:

  • Buurtmailings
  • Match mail
  • Via onze website en etalage
  • Nationale campagnes

 

Buurtmailings

Voor elke woning die Century 21 Modalis te koop stelt worden verzorgde flyers opgemaakt. Deze flyers worden geprint op kwalitatief papier en op een snelle, persoonlijke manier bedeeld in de ruime buurt rond de woning. Niet zelden helpen buurtbewoners de woningen in hun straat of wijk aan een nieuwe eigenaar. Mensen spreken erover met vrienden, familie en kennissen. Ook voor woningen die net verkocht zijn wordt een flyer opgemaakt. 

 

Match mail

Century 21 Modalis beschikt over een uitgebreide databank waarin de eisen en wensen van kandidaat-kopers keurig opgelijst zijn. Verkoopt of verhuurt u een woning die aan deze eisen voldoet? Dan krijgen deze geïntereseerden automatisch een mail waarin uw pand wordt voorgesteld. Zo zijn kandidaten slechts 1 klik verwijderd van de aanvraag naar meer info of een bezoek. Dit is een heel interessante manier van marketing, aangezien je met zekerheid kan zeggen dat uw pand relevant is voor de kandidaat-koper/huurder.

 

Website en etalage 

Century 21 Modalis is een gevestigde waarde in regio Kortrijk en omstreken. Mensen komen dan ook regelmatig langs in ons kantoor of bezoeken de website, in de hoop een mooi pand tegen het lijf te lopen. Daarom wordt uw woning ook op deze kanalen in de spotlight gezet. Naast de Century 21 Modalis website, zorgen we er ook voor dat uw woning op andere populaire immosites terechtkomen. Wij schuwen geen enkele vastgoedsite en gaan voor een maximaal, maar relevant bereik! 

Wij schuwen geen enkele vastgoedsite en gaan voor een maximaal maar relevant bereik!

 

Nationale campagnes

Met 182 vastgoedkantoren in België kan Century 21 Modalis ook rekenen op enkele grootse nationale campagnes. Er wordt telkens ingespeeld op actuele thema's. Via grootschalige marketingcampagnes met enorme billboards langs drukke wegen en drukbezochte plaatsen, banners op Immoweb en een duidelijke aanwezigheid in het straatbeeld worden kandidaat-kopers uitgenodigd om hun droomwoning bij ons te kopen. 

 

Hebt u nog vragen over de manier waarop wij u woning in de kijker zetten? Of wilt u graag een vrijblijvend gesprek? Neem contact op of spring eens binnen. Onze medewerkers helpen u met plezier verder op weg!